Tuesday, March 14, 2017

Μαθήματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Μαθήματα Γερμανικών για κάθε ηλικία!

Στα Γερμανικά Λουϊζάκη οι εγγραφές για τα τμήματα Γερμανικών πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και έτσι δημιουργούνται συνεχώς νέα τμήματα!

Στο φροντιστήριό μας πραγματοποιούμε μαθήματα για παιδιά τα οποία απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 9-16 ετών. Η διδασκαλία γίνεται με συστηματική διαδικασία που σκοπός της είναι η εκμάθηση αλλά και η εμπέδωση των δεξιοτήτων της γλώσσας. Μέσα από τα μαθήματα και με τη χρήση της συστηματικής αυτής διαδικασίας οι μαθητές μας προετοιμάζονται για την επιτυχία τους στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων σε διάφορα γνωστικά επίπεδα. 

Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς δημιουργούμε τμήματα με κανονικά αλλά και ταχύρυθμα μαθήματα και για ενήλικες, οι οποίοι αφού παραδώσουν ένα ατομικό τεστ αξιολόγησης ξεκινούν στο κατάλληλο επίπεδο σύμφωνα με τις γνώσεις τους.

Προετοιμάζουμε σωστά τους μαθητές μας για τις κεντρικές εξετάσεις του Goethe-Institut, του ΚΠΓ και του ÖSD ενώ τα μαθήματά μας εξοικειώνουν τους μαθητές με την τυπολογία των εξετάσεων.
Ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα διπλώματα, στα Γερμανικά Λουϊζάκη διαθέτουμε και τμήματα για την προετοιμασία των μαθητών μας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Γερμανικών και την επιτυχή εισαγωγή τους στις σχολές όπου θεωρείται απαραίτητη η γλώσσα.

Για τους ενήλικες μαθητές μας που επιθυμούν να φύγουν στη Γερμανία για σπουδές, έχουμε τμήματα κατάλληλα για την προετοιμασία και την επιτυχία τους στις εξετάσεις DaF.
Η εξέταση DaF της Γερμανικής γλώσσας αναγνωρίζεται από τα Γερμανικά Πανεπιστήμια ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας και επιτρέπει την εισαγωγή αλλοδαπών υποψηφίων φοιτητών σε αυτά.

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όποιος δεν εχει χρόνο κ χρήμα για πειραματισμούς στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας κ θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή επιλέγει μόνο την καλύτερη στο είδος της Ζήνα Λουιζάκη! Προσωπικά δεν έχω έφεση τις ξένες γλώσσες, η συγκεκριμένη καθηγήτρια με έκανε να κατανοήσω τα γερμανικά με απλά βήματα κ να τα αγαπήσω γιατί εχει απίστευτη μεταδοτικότητα κ μέθοδο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Σε ευχαριστώ Ζήνα μου.Χατζηνέστης Θ.

      Delete
  2. Η κυρία Λουϊζάκη είναι μια χαρισματική καθηγήτρια με πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα. Προσωπικά, έχω δει μεγάλη βελτίωση στην προφορική παραγωγή λόγου, που ήταν το κομμάτι στο οποίο υστερούσα περισσότερο, αλλά και το μεγάλο ζητούμενο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν και να δουλέψουν στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος καλύπτουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία θεμάτων και το λεξιλόγιό μου έχει εμπλουτιστεί σημαντικά. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

    ReplyDelete
  3. Το φροντηστήριο Λουιζάκη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας. Το μάθημα είναι απίστευτα οργανωμένο και η κ.Λουιζάκη είναι έμπειρη και μεταδοτική. Το σύστημα εκμάθησης που χρησιμοποιεί είναι πολύ αποδοτικό και κάνει την μετάδοση της γνώσης πιο άμεση και ευχάριστη. Θεωρώ ότι είναι η πιο σωστή επιλογή για όποιον θέλει να μάθει άπταιστα Γερμανικά!!

    ReplyDelete