Tuesday, March 14, 2017

E-learning

E-learning ονομάζεται η εξ αποστάσεως μέθοδος διδασκαλίας και εκτελείται μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες. Πρόκειται για μία μεθοδολογία κατάλληλη για μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο χώρο όπου γίνονται τα μαθήματα καθώς είναι παντού διαθέσιμη. Απαραίτητη είναι μονάχα η χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνήθως συνδεδεμένου σε ένα δίκτυο.

Τα Γερμανικά Λουϊζάκη από το 2013 σας δίνουν τη δυνατότητα να διδαχθείτε γερμανικά μέσω της μεθόδου e-learning. Το μάθημα γίνεται με τη χρήση βιβλίων ακριβώς όπως θα γινόταν μέσα σε μία αίθουσα. Με τη δική μας μέθοδο, κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε τμήμα με ολιγομελές group ή να παρακολουθήσει εξατομικευμένα μαθήματα τα οποία ανταποκρίνονται καθαρά και μόνο στις προσωπικές του ανάγκες.

8 comments:

  1. Τα μαθήματα που κάνω εχουν πολύ ενδιαφέρον! Βλέπω μεγάλη διαφορά στο προφορικό μου λόγο, στη δουλειά που κάνω στο ξενοδοχείο στην υποδοχή. Φέτος λόγω της κατάστασης κάναμε μαθήματα μέσα του Skype. Πολύ βολικό και το ίδιο αποτελεσματικό! Βρήκα τη δασκάλα της καρδιάς μου. ♥️

    ReplyDelete
  2. Εξαιρετική καθηγήτρια η κ Λουιζακη! Τα μαθηματα είναι ευχαριστα και καλυπτουν σε μικρό χρονικό διάστημα μεγαλο κομματι υλης! Τα καναμε μεσω skype και ήταν πολύ βολικό.

    ReplyDelete
  3. Η συνεργασία μου με την κ. Λουιζάκη ήταν άριστη.Το μάθημα ήταν πάντα ευχάριστο και συνέβαλε σημαντικά στην βελτίωση των γνώσεων μου στην γερμανική γλώσσα αλλά και στην ειδική ιατρική ορολογία που ήταν απαραίτητη για την επιτυχή έκβαση της εξέτασης FSP(Fachsprachpruefung).

    ReplyDelete
  4. Κάνω online μαθήματα Γερμανικών με την κα. Λουιζάκη και είναι εξαιρετική καθηγήτρια. Τα online μαθήματα δεν έχουν καμία διαφορά με τα δια ζώσης. Τα μαθήματα είναι πολύ ευχάριστα και ενδιαφέρον και γίνονται πάντα με άμεσο και μεταδοτικό τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

    ReplyDelete
  5. Το μάθημα έχει εξαιρετική οργάνωση και η καθηγήτρια είναι πολύ μεταδοτική. Κάνω εξ' αποστάσεως και είναι πολύ βολικό αφού μπορώ να τα κάνω από οπουδήποτε. Και δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά από τα διά ζώσης.

    ReplyDelete
  6. Εξαιρετικη επιλογη για την εκμαθηση των γερμανικων και σιγουρη αποκτηση των πτυχιων.. τα μαθηματα ειναι πολυ ευχαριστα και ο τροπος της κα.Λουιζακη πολυ μεταδοτικος.. Αμεσα και γρηγορα αποτελεσματα χωρις πολυ κοπο με πρωτοτυπους τροπους διδασκαλιας.Η καλυτερη μου επιλογη,την συστηνω ανεπιφυλακτα.

    ReplyDelete
  7. Η κυρία Λουιζακη ειναι υπεροχη καθηγητρια με μεταδοτικοτητα, υπομονη, κατανοηση και πολλη ορεξη. Ειναι ενθαρρυντικη, επεξηγηματικη, οργανωμενη και γενικοτερα δημιουργει ενα ομορφο κλιμα συνεργασιας, με εξυπνους τροπους διδασκαλιας και εκμαθησης. Νιωθω εμπιστοσυνη και σιγουρια οτι εκανα τη σωστη επιλογη.

    ReplyDelete
  8. Η κ. Λουϊζάκη αποτελεί μια εξαιρετική καθηγήτρια με μεταδοτικότητα, μεθοδικότητα και οργάνωση που εμπνέει εμπιστοσύνη στους μαθητές σχετικά με την προετοιμασία και το αποτέλεσμα. Εξαιρετική επαγγελματίας με πολύ υλικό για την εκμάθηση της γλώσσας. Τα online μαθήματα που παρακολουθώ διευθετούνται κάθε μήνα με πλήρη σεβασμό προς τις μέρες και ώρες που με βολεύουν. Συνιστώ το φροντιστήριο ανεπιφύλακτα!

    ReplyDelete